Uutisia 8.3.2018

Toimialoittaisesta yritystietopalvelusta tietoa ulkomaalaistaustaisista yrityksistä

Toimialoittaista yritystietopalvelua on laajennettu. Palvelusta on nyt saatavilla tietoa ulkomaalaistaustaisista yrittäjävetoisista yrityksistä.

Uusi kokonaisuus kuvaa yrityksiä, joissa yrittäjänä toimii ulkomaalaistaustainen henkilö. Tiedoista selviää, millä toimialoilla ja minkä tyyppisissä yrityksissä ulkomaalaistaustaiset yrittäjät työskentelevät. Taulukoiden avulla voi myös tarkastella ulkomaalaistaustaisten yritysten sijoittautumista eri maakuntiin, yrittäjien syntyperää tai yleisimpiä taustamaita.

Ulkomaalaistaustaisten yritysten henkilöstömäärä

Nykyiset palvelun tilaajat, joilla on koko palvelu käytössään, saavat tilastot käyttönsä veloituksetta ilman erillistilausta.

Toimialoittaisesta yritystietopalvelusta löytyy analysoinnin ja päätöksenteon tueksi muuttujia ja luokittelijoita yritystoiminnan eri ilmiöalueista. Tietoa löytyy muun muassa yritysprofiileista, yritysten kansainvälistymisestä sekä kasvuyrityksistä. Palvelu sisältää myös tarkan tason alueellista toimipaikkatietoa.

Palvelussa voi tutkia ja vertailla tietoja sekä tallentaa niitä omiin tietojärjestelmiin. Palvelua käytetään Tilastokeskuksen verkkosivujen kautta. Se soveltuu muun muassa yrityksille, aluekehittäjille, kunnille, rahoitus- ja vakuutussektorille, edunvalvontatahoille, ammattikorkeakouluille ja yliopistoille.

Tutustu palveluun

Hinnasto ja tilaaminen

Lisätietoja: tietopalvelupäällikkö Mira Kuussaari 029 551 3538

Jaa