Uutisia 4.10.2018

Tunnetko jo Oma talous -laskurin – joko seuraat Tieto&trendit-sisältöjä?

Onko kotitaloutesi pieni- vai suurituloisempi kuin muut? Onko teillä varallisuutta enemmän vai vähemmän kuin lapsiperheillä keskimäärin? Oma talous -laskurilla voit verrata oman kotitaloutesi tuloja, kulutusta ja varallisuutta muihin samassa tai eri elämäntilanteessa oleviin kotitalouksiin.Tarja Hatakka kertoo Tieto&trendit-blogissa tarkemmin laskurin käytöstä.

Tieto&trendit-sivustolta löydät myös muita mielenkiintoisia tarkasteluja kotitalouksien tuloista, kulutuksesta ja varallisuudesta teemalla ”Kotitaloustilastointia 50 vuotta”.

Tieto&trendit on Tilastokeskuksen asiantuntijoiden yhteiskunnalliseen keskusteluun suunnattu viestintäkanava. Julkaisemme asiantuntijoidemme blogikirjoituksia ja artikkeleita, infografiikkaa, videoita ja podcasteja.  Tarjoamme luotettavaa, ajantasaista ja vertailukelpoista tietoa kansalaiskeskusteluun.

Tieto on merkityksellistä vasta kun se ymmärretään oikein. Olemmeko onnistuneet siinä? Haasta asiantuntijamme keskusteluun!

Seuraa meitä verkossa ja tilaa Tieto&trendit-juttukooste sähköpostiisi.  Sosiaalisessa mediassa jaamme sisällöt hashtagilla #tietotrendit.

Jaa