Toimialaluokitus 2008
56290
Henkilöstö- ja laitosruokalat
Tähän kuuluvat laitosten ruokailupalvelut, ts. asiakkaan kanssa tehtyyn sopimukseen perustuvat sovittuina aikoina järjestettävät ruokailupalvelut. Tarjolla oleva ruoka on yleensä valmistettu keskuskeittiöissä.
Henkilöstö- ja laitosruokalatoiminnalle on luonteenomaista aterioiden myynti selkeästi määritellyille kohderyhmille, kuten työpaikkojen henkilöstölle ja oppilaitosten opiskelijoille. [1]
Sisältää
- sopimuksesta harjoitettava ruokala- ja kahvilatoiminta (työpaikoilla, sairaaloissa, laitoksissa, kouluissa yms.)
- cateringpalvelut eli ateriapalvelujen tuottaminen esim. liikenneyhtiöille
- sopimukseen perustuvat ravitsemispalvelut urheilu- ja muiden yleisötapahtuminen yhteydessä [1]
Sisältää myös
[1]
Tähän ei kuulu
- sairaaloiden, joukko-osastojen yms. laitosten itse järjestämä kanttiinitoiminta luokitellaan samaan toimintaan kuin nämä laitokset [1]
Hakusana
- ateriapalvelu
- catering-toiminta
- henkilöstöravintolat
- henkilöstöruokalat
- kanttiinit
- keskuskeittiö (henkilöstö- tai laitosruokalan)
- laitosruokalat
- ruokalat
- suurkeittiöt
- työpaikkaruokala-kahvila (myös ulkopuolisille)
...