Ajankohtaista

Uutiset

12.8.2022 Väestöllinen muuntuminen on kehityksen avaintekijä

Koulutus ja keksinnöt kumosivat Malthusin ja Marxin synkät ennusteet, Jouni Kotkavuori kirjoittaa Tieto&trendit-blogissa ja suosittaa Oded Galorin kirjaa Ihmiskunnan nousu.

12.8.2022 Talonrakentamisen liikevaihto vahvassa kasvussa kesäkuussa - myös koko rakennusalalla yhä nousua

Rakentamisen toimialojen liikevaihdot jatkoivat tasaista kasvuaan kesäkuussa. Talonrakentamisen työpäiväkorjattu liikevaihto kasvoi jopa 19,5 prosenttia ja myynnin määrä 13,4 prosenttia. 

10.8.2022 Kokeellinen tilasto: Myytävien asuntojen määrä kasvoi Helsingissä – vuokra-asuntojen tarjonnan kasvu hiipui toisella neljänneksellä

Asuntojen myynti-ilmoitusten määrä Oikotien verkkopalvelussa oli kesäkuussa 52 576 asuntojen myynti- ja vuokrailmoitukset -kokeellisen tilaston mukaan. Myynti-ilmoitukset kasvoivat vuodentakaisesta 7,0 prosenttia kesäkuussa ja 5,2 prosenttia vuoden 2022 toisella neljänneksellä.

Lisää uutisia

Ajankohtaista verkkosivuillamme

Datamenestyjät

Datamenestyjät-kilpailu on käynnistynyt!

Venäjän hyökkäys Ukrainaan

Tilastotietoa hyökkäyksen vaikutuksista Kotimaisen tilastotiedon oppaassa.

Tilaa tuoreimmat tiedot sähköpostiisi

Voit tilata tuoreita tilastotietoja koskevia uutisviestejä tai perjantaisin ilmestyvän uutiskoosteen sähköpostiisi. Uutiskoosteesta löydät viikon uutisten ja Tieto&Trendit-artikkelien lisäksi aikataulun seuraavan viikon tilastotiedon julkistuksista sekä tietoa lähiajan tapahtumista.

Lue tuorein uutiskooste 15.-21.8.2022

Sidosryhmäkirje

Tieto&trendit – ajankohtaiset artikkelit ja blogit

Tieto&trendit-verkkojulkaisun asiantuntija-artikkelit pureutuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja kehitystrendeihin tilasto- ja tutkimustiedon valossa. Blogeissa asiantuntijamme tuovat yhteiskunnalliseen keskusteluun näkemyksiään. 

Yhteystiedot

Päivitetty 12.8.2022