Ajankohtaista

Uutiset

11.5.2021 Miten korona on vaikuttanut tasa-arvoon?

Koronapandemia on vaikuttanut eri tavoin miehiin ja naisiin. Naisten työllisyys laski enemmän vuoden 2020 aikana, ja naiset myös kokivat miehiä useammin yksinäisyyden lisääntyneen. Etätyöt lisääntyivät miehillä vähemmän kuin naisilla. 

11.5.2021 Äänestä suosikkiasi tilasto-olympialaisissa

Tilasto-olympialaiset 2021 ovat edenneet jo loppusuoralle. Parhaiten menestyneet koulut ovat tehneet videot, joista pääset nyt äänestämään suosikkiasi. Kahden minuutin videot kertovat, miten erotat tiedon ja valetiedon. Äänestä viidestä videosta suosikkejasi 24.5.2021 mennessä.

11.5.2021 Kansantalouden tilinpidon vuositiedot julkaistaan poikkeuksellisesti heinäkuussa

Kansantalouden tilinpidon vuositietojen julkaisu siirtyy noin kolme viikkoa keskeisen lähdeaineiston viivästymisen vuoksi. Uusi julkaisupäivämäärä on 14.7., ja silloin päivittyvät vuosien 2018–2020 tiedot. Lue lisää aikataulumuutoksesta.

Lisää uutisia

Tilaa tuoreimmat tiedot sähköpostiisi

Voit tilata tuoreita tilastotietoja koskevia uutisviestejä tai perjantaisin ilmestyvän uutiskoosteen sähköpostiisi. Uutiskoosteesta löydät viikon uutisten lisäksi aikataulun seuraavan viikon tilastotiedon julkistuksista sekä tietoa lähiajan tapahtumista.

Lue tuorein uutiskooste 10.–16.5.2021

Siirry tilauslomakkeelle

Seuraa tilastojulkistuksia RSS-syötteiden avulla

Tieto&trendit – ajankohtaiset artikkelit ja blogit

Tieto&trendit-verkkojulkaisun asiantuntija-artikkelit pureutuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja kehitystrendeihin tilasto- ja tutkimustiedon valossa. Blogeissa asiantuntijamme tuovat yhteiskunnalliseen keskusteluun näkemyksiään. Voit seurata Tieto&trendit-sisältöjä tilaamalla sähköpostiisi kerran kuukaudessa ilmestyvän juttukoosteen.

Siirry tilauslomakkeelle

Yhteystiedot

Päivitetty 7.5.2021