Ajankohtaista

Uutiset

25.6.2024 Ulkomaalaistaustaisten koulutusrakenne samankaltainen kuin muulla väestöllä

Suomessa asuvan ulkomaalaisväestön koulutusrakenne on monimuotoinen: korkeakoulutettujen osuus on suurempi kuin suomalaistaustaisilla, mutta samaan aikaan moni on pelkän perusasteen varassa. Tilastokeskuksen tekemät täydennyskeruut selventävät kuvaa ulkomaista syntyperää olevan väestön koulutuksesta ja osaamisesta, kirjoittaa Mika Witting Tieto&trendit-artikkelissa

20.6.2024 Pikaestimaatti: tuotanto kasvoi toukokuussa 1,2 % edellisestä kuukaudesta

Kausitasoitettu tuotanto kasvoi kokeellisen pikaestimaatin mukaan 1,2 % huhtikuusta toukokuulle. Työpäiväkorjattu sarja laski 1,7 % vuodentakaiseen verrattuna.

19.6.2024 Paikallishallinnon palveluiden järjestäjien tulot, menot ja velka -tilaston tiedot julkaistaan vuonna 2024 tietokantataulukoissa

Kokeellisesta paikallishallinnon palveluiden järjestäjien tulot, menot ja velka -tilastosta tehdään vuonna 2024 ainoastaan tietokantajulkistuksia: tilastovuoden 2023 tiedot tarkentuvat tietokantataulukoissa, mutta erillisiä tiedotteita ei julkaista. 

Lisää uutisia

Tilaa tuoreimmat tiedot sähköpostiisi

Voit tilata tuoreita tilastotietoja koskevia uutisviestejä tai perjantaisin ilmestyvän uutiskoosteen sähköpostiisi. Uutiskoosteesta löydät viikon uutisten ja Tieto&trendit-artikkelien lisäksi aikataulun seuraavan viikon tilastotiedon julkistuksista sekä tietoa lähiajan tapahtumista.

Lue tuorein uutiskooste uutisviestipalvelussa

Lue tai tilaa sidosryhmäkirje

Lue tai tilaa opettajauutiskirje

Tieto&trendit – ajankohtaiset artikkelit ja blogit

Tieto&trendit-verkkojulkaisun asiantuntija-artikkelit pureutuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja kehitystrendeihin tilasto- ja tutkimustiedon valossa. Blogeissa asiantuntijamme tuovat yhteiskunnalliseen keskusteluun näkemyksiään. 

Yhteystiedot

Päivitetty 20.6.2024