Maatalouden tuottajahintaindeksin vuosimuutos oli 0 % vuoden 2024 lokakuussa

tiedote | Maatalouden tuottajahintaindeksi 2024, lokakuu

Lihan ja eläintuotteiden hinnat nousivat Tilastokeskuksen mukaan 0,2 % ja kasvituotteiden hinnat laskivat 0,4 % vuoden 2024 lokakuussa vuoden takaiseen verrattuna.

Keskeisiä poimintoja

  • Viljan tuottajahinta laski 11,8 % vuoden 2024 lokakuussa vuoden takaiseen verrattuna.
  • Lihan tuottajahinta laski 4,1 % vuoden 2024 lokakuussa vuoden takaiseen verrattuna.
  • Maidon tuottajahinta nousi 1,5 % vuoden 2024 lokakuussa vuoden takaiseen verrattuna.

Tietokantataulukot

Poimi tarvitsemiasi tietoja taulukoiksi, tarkastele tietoja kuvioina tai lataa dataa käyttöösi.

Päivittyneet tietokantataulukot
Käytetyt luokitukset:
  • Maatalouden tuottajahintaindeksin luokitus
Viiteajankohtien sykli:
kuukausi
Päivitystiheys:
kuukausi
Päivitetty:
Käytetyt luokitukset:
  • Maatalouden tuottajahintaindeksin luokitus
Viiteajankohtien sykli:
kuukausi
Päivitystiheys:
kuukausi
Päivitetty:
Käytetyt luokitukset:
  • Maatalouden tuottajahintaindeksin luokitus
Viiteajankohtien sykli:
kuukausi
Päivitystiheys:
kuukausi
Päivitetty:
Käytetyt luokitukset:
  • Maatalouden tuottajahintaindeksin luokitus
Viiteajankohtien sykli:
kuukausi
Päivitystiheys:
kuukausi
Päivitetty:
Käytetyt luokitukset:
  • Maatalouden tuottajahintaindeksin luokitus
Viiteajankohtien sykli:
kuukausi
Päivitystiheys:
kuukausi
Päivitetty:

Tulevat julkaisut

Dokumentaatio

Kuvaus tilaston tuottamisesta, käytetyistä menetelmistä ja laadusta.

Siirry tilaston dokumentaatioon

Viittausohje

Suomen virallinen tilasto (SVT): Maatalouden tuottajahintaindeksi [verkkojulkaisu].
Viiteajankohta: 2024, lokakuu. ISSN=1797-6529. Helsinki: Tilastokeskus [Viitattu: 17.12.2024].
Saantitapa:

Tilaston asiantuntijat

Tiedustelut ensisijaisesti

Palvelusähköposti
kui.tilastokeskus@stat.fi
Marianne Rautelin
yliaktuaari
029 551 3421

Vastaava osastopäällikkö

Katri Kaaja
osastopäällikkö
029 551 3488

Miksi tätä sisältöä ei näytetä?

Tämä sisältö ei näy, jos olet estänyt evästeiden käytön. Jos haluat nähdä sisällön, tarkista evästeasetuksesi.