Luottolaitosten tilinpäätökset-, sijoituspalveluyritykset- sekä vakuutustoiminta-tilastojen StatFin-tietokantataulukot julkistetaan nyt yritysten rakenne- ja tilinpäätöstilaston alla

Luottolaitosten tilinpäätökset-, sijoituspalveluyritykset- sekä vakuutustoiminta-tilastojen StatFin-tietokantataulukot on siirretty yritysten rakenne- ja tilinpäätöstilaston alle. Tilastojen yhtenäistäminen on tehty osana uuden EU:n yritystilastoasetukseen (EBS) käyttöönottoa. Tiedot julkistetaan ensimmäisen kerran 29.9.2022. 

Samalla tietokantataulukoiden sisältöä on supistettu. Luottolaitosten tilinpäätöstietoja ei julkaista enää jatkossa pankkiryhmittäin. Luottolaitosten ja sijoituspalveluyritysten tiedot julkaistaan jatkossa vain kerran vuodessa aiemman neljännesvuosittaisen julkaisun sijaan.
Vakuutustoiminnan osalta ei tietokantataulukoissa jatkossa julkaista enää työeläkelaitosten
tietoja eikä tarkempia tietoja sijoituksista. Myöskään tilastojen liitetaulukoita ei jatkossa enää julkaista. Tilastoissa ei ole jatkossa mukana ulkomailla sijaitsevien sivuliikkeiden tietoja. Rahoitus- ja vakuutusalan tilastotietoja löytyy myös Finanssivalvonnan sekä Suomen Pankin julkaisemista tilastoista.

Tilastojen vanhat julkaisut ja aikasarjat säilytetään, ja ne ovat käytettävissä tilastojen vanhoilla sivuilla.  

Lisätietoja

Milka Suomalainen
yliaktuaari
029 551 3621

Miksi tätä sisältöä ei näytetä?

Tämä sisältö ei näy, jos olet estänyt evästeiden käytön. Jos haluat nähdä sisällön, tarkista evästeasetuksesi.