Haastattelu- ja tutkimuspalvelut

Haastattelu- ja tutkimuspalvelut on tiedonkeruutoiminnan johtava suomalainen asiantuntija. Tarjoamme asiakkaiden tarpeisiin kustannus-laatusuhteeltaan kilpailukykyisiä tiedonkeruu- ja tutkimuspalveluja.

Yhteiskuntatieteiden tietoperusta, ajanmukaiset tilastomenetelmät ja asiantunteva tiedonkeruuprosessin hallinta ovat toimintamme ja kokonaislaatumme lähtökohdat.

Toimintamme erityisiä vahvuuksia ovat pitkä survey-kokemus, monipuoliset tiedonkeruuvälineet, maan kattava ammatillisesti toimiva haastattelijaverkosto, väestörekisteriin tai omiin rekistereihin perustuvat otokset, pienet katoluvut ja monipuoliset kadonhallintamahdollisuudet sekä lomakkeiden testaus.

Jokainen tutkimusongelma on yksilöllinen. Ratkaisemme tietotarpeesi ammattitaidolla. Saat haluamasi ajankohtaiset tiedot laadukkaasti. Voit heti käyttää tuloksia hyödyksi tutkimuksessa, suunnittelussa ja päätöksenteossa.

Haastattelu- ja tutkimuspalveluiden pitkä kokemus sekä koko Tilastokeskuksen asiantuntemus on käytössäsi, kun tarvitset kansainväliset laatukriteerit täyttäviä tiedonkeruu- ja tutkimuspalveluja.

Käynnissä olevat tutkimukset

Tutustu tarkemmin käynnissä oleviin tutkimuksiin.