Ajankohtaista

Uutiset

18.6.2024 Joka toisella suomalaisella asuntokunnalla velkaa vuonna 2023, velat pienenivät edellisvuodesta

Suomalaisista asuntokunnista 51 prosentilla oli velkaa vuonna 2023. Veloista valtaosa eli 70 prosenttia oli asuntovelkaa. Velallisten asuntokuntien keskimääräinen velka oli 94 000 euroa. Asuntovelallisten keskimääräinen asuntovelka oli 114 800 euroa.

18.6.2024 Juhannuksena mökille? Tarkista kartalta kuntasi juhannuskerroin

Päijänteen itäisille rantamille kerääntyy juhannuksena viisinkertaisesti väestöä normaaliin verrattuna. Mobiilipaikannusdataan perustuva juhannuskerroin on jälleen laskettu. Se kuvaa väestön muutosta juhannuspäivänä suhteessa tavalliseen päivään. (Tieto&trendit)

18.6.2024 Innovaatiotoimintaa harjoittaneiden yritysten liikevaihto kasvoi 37 % vuosina 2018–2022

Innovaatiotoimintaa harjoittamattomien yritysten liikevaihto kasvoi samana aikana selvästi vähemmän, 24 %. Teollisuusyrityksissä innovaatiotoimintaa harjoittaneiden yritysten liikevaihto oli moninkertainen innovaatiotoimintaa harjoittamattomiin yrityksiin verrattuna, ilmenee uudesta kokeellisesta tilastostamme.

Lisää uutisia

Tilaa tuoreimmat tiedot sähköpostiisi

Voit tilata tuoreita tilastotietoja koskevia uutisviestejä tai perjantaisin ilmestyvän uutiskoosteen sähköpostiisi. Uutiskoosteesta löydät viikon uutisten ja Tieto&trendit-artikkelien lisäksi aikataulun seuraavan viikon tilastotiedon julkistuksista sekä tietoa lähiajan tapahtumista.

Lue tuorein uutiskooste uutisviestipalvelussa

Lue tai tilaa sidosryhmäkirje

Lue tai tilaa opettajauutiskirje

Tieto&trendit – ajankohtaiset artikkelit ja blogit

Tieto&trendit-verkkojulkaisun asiantuntija-artikkelit pureutuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja kehitystrendeihin tilasto- ja tutkimustiedon valossa. Blogeissa asiantuntijamme tuovat yhteiskunnalliseen keskusteluun näkemyksiään. 

Yhteystiedot

Päivitetty 14.6.2024