Sosiaalinen media

Löydät Tilastokeskuksen lukuisista sosiaalisen median kanavista: jaamme tietoa, annamme opastusta tilastojen käytössä ja osallistumme ajankohtaiseen keskusteluun.

Seuraa Tilastokeskusta sosiaalisessa median kanavissa

Twitter
Ajankohtaisia poimintoja tilastoista ja mielenkiintoista faktatietoa, joka täydentää yhteiskunnassa käytävää keskustelua. Kanavat myös englanniksi ja ruotsiksi.
Facebook Tilastotohtori
Tilastopoimintoja ja ilmiöitä taustoittavia juttuja aiheista, jotka ovat lähellä suomalaisten arkea, kuten väestöstä, vapaa-ajasta, liikenteestä ja matkailusta. 
LinkedIn
Millaista on työskennellä Tilastokeskuksessa? Kerromme myös, mitä tilastot kertovat kouluttautumisesta ja työnteosta Suomessa.
Instagram
Ajankohtaisia knoppitietoa ja tilastofaktaa arjen aiheista, jotka koskettavat meitä kaikkia: asuminen, harrastukset, opiskelu, matkailu... 
YouTube
Tarinoita tilastoista ja niiden takaa sekä käytännön ohjeita tilastotietokantojen käyttöön verkossa.
Slideshare
Tilastokeskuksen järjestämien tapahtumien esitysmateriaalit sekä asiantuntijoidemme esityksiä muiden järjestämissä tapahtumissa.
Soundcloud
Podcasteissa keskustellaan asiantuntijoiden kanssa ja syvennytään tilastoihin ja tiedon tuottamiseen.

Viestimme sosiaalisessa mediassa pääasiassa arkisin virka-aikaan. Muistathan somessa hyvän verkkokäyttäytymisen säännöt – poistamme asiattomat, uhkaavat ja rasistiset kommentit. Myös yksityisyyden suojaa loukkaavat tai muuten lakia rikkovat viestit ja kommentit poistetaan.